Стъклопакети

Стъкла и стъклопакети за всякакъв вид алуминиеви и PVC прозорци и врати. Богато разнообразие от стъклопакети с различни характеристики и топлоизолационни свойства, специално съобразени с нашите географски ширини. Различни видове орнаментни, цветни и закалени стъкла, задоволяващи всички изисквания на клиентите. Специални стъклопакети проектирани в зависимост от разположението и предназначението на прозорците.

стъклопакети

Стъклопакет бяло /бяло
Стъклопакетът бяло – бяло представлява стандартен стъклопакет от 2 флоатни стъкла с дебелина 4 мм и обща широчина на стъклопакета 24 мм. Флоатното стъкло има много висок коефициент на светло – пропускливост и е много подходящо за помещения в които се отглеждат цветя и се нуждаят от по-голямо количество светлина.

Стъклопакет бяло / ниско – емисионно К – стъкло
Ниско – емисионното стъкло представлява обикновено прозрачно стъкло с тази разлика, че върху едната му повърхност е нанесен тънък слой метални частици. Това специално покритие осигурява по-добра топлоизолация и съответно намалява топлинните загуби. Стъклопакет бяло- К стъкло е подходящо да се поставя на прозорци със северно, северозападно и североизточно изложение, защото освен че задържа топлината допринася и за увеличаването на температурата по външното стъкло.
Ниско-емисионните стъкла се използват в комбинация с обикновено бяло стъкло. Не се препоръчва да се използват самостоятелно. Стъклопакетът е конструиран така, че да пропуска светлина и да отразява инфрачервените лъчи обратно в помещението. По този начин помещението се затопля и топлинните загуби значително намаляват. Стъклопакет бяло – К може да намали разходите Ви за отопление с над 50%.

Стъклопакет 4 сезона
Стъклото е със специално покритие от сребърни сплави, което намалява загубата на топлина. Тези стъклопакети са изключително подходящи за нашите географски ширини, защото специалният слой пропуска светлина и задържа топлина в двете посоки. Намалява загубата на топлинна енергия генерирана в помещението през зимата и намалява топлината проникваща от слънцето през лятото. Стъклопакет с всесезонно стъкло е подходящ за прозорци с южно, югоизточно и югозападно изложение, защото запазва температурата в помещението.

Високо енергийно стъкло
Sunenergy е стъкло от ново поколение. Притежава отлична светлопропускливост и добри топлоизолационни характеристики. Стъклопакет със Съненерджи стъкло е идеален избор за всеки сезон. Той Ви гарантира топлина през зимата и прохлада през горещите летни дни.
Съненерджи притежава всички качества на нискоемисионните стъкла. Улавя голям процент от топлината пренасяна от слънчевото излъчване и същевременно пропуска над 71% от слънчевата светлина. Тези стъклопакети са подходящи за жилищни сгради и офиси с всякакъв вид изложение.

стъклопакет