Profilink

Profilink е българска компания, специализирала се в производството на профилни системи. Фирмата произвежда PVC профили, както за нашия пазар, така и за европейския. Притежава реномираните сертификати за иновативни технологични подобрения на предлаганите продукти и патенти: TÜV NORD и Trade Mark. Предлага богато разнообразие на прозоречни системи от 3, 4, 5 и 6 камерни PVC профили.

Print

Качеството на предлаганите продукти и коректните партньорски взаимоотношения са в основата на нашия успех. Тази доказана формула днес нарежда фирма PROFILINK между най-големите и уважавани фирми в Европа за производството на PVC профили за прозорци и врати. Така тенденцията за разрастващ се пазарен дял е съчетана със силното развитие на производственият капацитет.

Ние знаем, че за нашите партньори е от ключова важност техните поръчки да бъдат изпълнени експедитивно и в срок. В отговор на това ние сме инвестирали в развитието на сериозна логистика и отговорен екип. Гъвкавостта, бързината и точността при изпълнението на поръчките е голямо предимство за нашите партньори.

Нашите екструдерни машини за PVC профили са на водещи фирми в бранша. Тези високотехнологични машини позволяват прецизност на технологичния процес при екструдирането на PVC профили, както и голяма производствена мощ.

Фирма PROFILINK е заложила на качеството като стратегия за бъдещо развитие. За постигането на тази цел, ние използваме най-модерните апаратури и технологии на всички нива от производствения процес. Този факт ни дава увереност да твърдим, че всички продукти с марката PROFILINK са прецизно изработени и отговарят на най-високите изисквания за качество