Аксесоари и продукти

Аксесоари и продукти за алуминиева и PVC дограма.

PVC Дограма предлага голямо разнообразие от аксесоари и продукти за алуминиева и ПВЦ дограма. Алуминиеви и ПВЦ первази и козирки в различни цветове, стъклопакети, огледала и орнаментни стъкла, обков с висока и средна степен на сигурност, външни и вътрешни щори и много други.

первази и козирки

Алуминиеви козирки и ПВЦ вътрешни первази

Ние предлагаме голямо разнообразие от первази и козирки, за да придадем завършен вид на Вашата алуминиева или PVC дограма. Повече информация за вътрешните первази, които предлагаме можете да намерите в раздела Цени на вътрешни PVC первази. Информация за цени на козирки можете да намерите в раздела Цени на алуминиеви външни козирки.

 

комарници

Комарници

Ролетни и статични комарници, комарници на панти, комарници тип плисе и всякакъв вид противонасекомни мрежи за врати и прозорци. Предлагаме и специални комарници тип врата за балконски врати. Повече информация за моделите и цените на противонасекомните мрежи, които предлагаме можете да намерите в секция Комарници.

 

стъклопакети

Стъкла и стъклопакети

Предлагаме голямо разнообразие от стъкла и стъклопакети за алуминиева и ПВЦ дограма с различни топло и шумоизолационни характеристики. При нас ще откриете голямо разнообразие от цветни и орнаментни стъкла, както и огледала. Повече информация можете да намерите в раздел Стъклопакети.

 

външни щори

Външни щори
Външни алуминиеви и ПВЦ щори, всякакъв вид ролетни външни щори. Ввъншни роло щори, ламелени щори, вградени външни щори, щори с алуминиеви и ПВЦ ламели. Освен стандартно бяло, щорите могат да се изработят и в различни цветове по каталог. Повече информация за ролетните щори, които предлагаме можете да намерите в раздела Външни щори.