VIVA Plast

PVC профилите за производство на дограма с име VIVA Plast се произвеждат в България от фирма ВИАС ЕООД град Шумен. VIVA Plast е първата българска фабрика за производството на профили за нуждите на производството на PVC дограма за българският пазар.

viva plast Профилите VIVA Plast са разработени съвместно с помощта на германски инженери от научния институт в германския град Розенхайм. PVC профилите могат да бъдат 3-камерни или 4-камерни.

Грижата за околната среда при производството също е широко застъпена, като от компанията производител на профилите използват единствено качествени материали, несъдържащи олово.

След комплексни изпитания на техните продукти от PVC профили с името VIVA Plast, фирма „ВИАС” е достигнала до редица високи резултати. Сред тях са устойчивостта на профилите на месечни температури вариращи между – 10 и 35 градуса по Целзий, променливо атмосферно налягане и други неблагоприятни климатични фактори. Допълнително е поставен и TPV уплътнител, който осигурява чудесното представяне на PVC дограмата при температурни рекорди от порядъка на – 50 и 70 градуса по Целзий.

PVC профилите с марка Вива Пласт осигуряват високо ниво на топлоизолация и защита от неприятният градски шум, а също така не допускат влагата да се просмуче във вашият дом, вила или бизнес сграда.

Използването на усилващ метален профил пък гарантира максималната устойчивост на цялата конструкция, а богатият избор от PVC профили гарантира желаната форма и дизайн на ПВЦ дограмата.

VIVA Plast се произвежда с най-модерни машини за производство предоставени от световни имена като “Greiner Extrusionstechnik” и “Krauss Maffei”.

Фирмата поддържа висококвалифицирани кадри специално обучавани в „Greiner Extrusionstechnik” и отговарящи за високото качество на продуктите с марка VIVA Plast, като за качествения контрол на PVC профилите за дограма отговарят австрийски инженери.

Заводът на Вива Пласт е напълно автоматизиран, благодарение на което се постига високото качество на PVC системите. Всички системи от PVC профили за производство на дограма на VIVA Plast са сертифицирани с международен сертификат за качество ISO 9001.

Асортимент: 

Viva Plast 6400

4 камерна PVC дограма Viva Plast 6400

 

 

 

Viva Plast 7500

5 камерна PVC дограма Viva Plast 7500