VIVA Plast 7500

Най-известният производител на PVC профили за изработката на дограма в България – ВИАС, които произвеждат профилите VIVA Plast след няколко години на пазара на дограма успяха да пуснат PVC профили от по-висок клас в лицето на своята система, наречена 7500.

Вивапласт 7500

Загубата на енергия и респективно на топлина благодарение на най-новата серия в каталога от профили VIVA Plast може да бъде сведена до 47%, което да гарантира в пъти по-високата енергийна ефективност на вашият дом.

PVC профилите за дограма от серията 7500 са с конструктивна ширина от 70 мм, както и с цели 5-камери, за да постигнат ниво на звукова и топлинна изолация, непостигнато от нито един друг български производител на PVC дограма.

Тестовете за качествен контрол на системата са проведени в Германия, в лабораториите на института Розенхайм, където PVC профилът VIVA Plast 7500 се доказва, като качествена алтернатива на произведените в Германия PVC профили за изработката на дограма.

Системата 7500 е с отлична здравина, постигната чрез равномерно разпределение на молекулите в материала, от който се изработват профилите. Използваните стъклопакети могат да варират на дебелина от 24 до 32 мм.

Доказано е, че инвестицията в PVC профилите за дограма на VIVA Plast се изплаща само след 4-5 години, а животът й е далеч по-дълъг. Двойното уплътнение произведено по австрийски лиценз предпазва вашият дом, вила или офис от неблагоприятните атмосферни влияния.

Дограмата произведена чрез PVC профилите с марка VIVA Plast притежава и отлични качества за защита на вашият дом от набезите на крадци, като достига до 3-ти клас в сигурността, а освен това не допуска образуването на конденз, един редовен проблем при използването на некачествена дограма в дома ви.

Профилите от серията са предпочитани от българските потребители и заради високите си шумоизолационни свойства, ограничаващи дразнещият градски шум, който пречи на вашето спокойствие.

Благодарение на PVC системата 7500, ще можете да се насладите на максимален комфорт, стил и уют във вашият дом. Винаги е добре, когато избираме българска дограма, защото така помагаме на нашата икономика да върви нагоре и да се развива, на производителите на ПВЦ дограма да пускат все по-качествени и стилни решения в областта на PVC дограмата.

• Коефициент на топлоизолация – Uf=1,2 до – 1,3 W/m2K при използването на стандартна армировка на профилите на дограмата
• Коефициент на топлоизолация – Of=1,2 W/m2K при използването на термично разделена армировка
• Възпрепятстване на взлом – до 3-ти клас (DIN V ENV 1627)
• Звукоизолация до 4-ти клас (VDI 2719)
• Двойно въздушно уплътняване срещу неблагоприятни атмосферни влияния