VIVA Plast 6400

Серията за PVC профили 6400 на VIVA Plast (фирма ВИАС) е едно отлично оптимално решение за вашият дом, както от гледище на цената, така и такова на качествената дограма. ПВЦ профилите от системата 6400 са 4-камерни, произведени от изключително висококачествени материали.

Вивапласт 6400

Дограмата произведена чрез тези PVC профили е лесна за поддръжка и почистване, благодарение на гладките си качествени профили. PVC дограмата, разработена от българската профилна система 6400 е с отлични топлоизолационни и шумоизолационни качества, но освен това, тя може да бъде стилна и модерна част от всеки съвременен дом.

Независими тестове на VIVA Plast профилите са доказали тяхната устойчивост и надеждност независимо от сезона и климатичните промени навън. PVC дограмата от серията 6400 се представя отлично и в тестовете за защита срещу крадци и взлом.

При разработката на профилите на PVC системата се използват най-съвременните матрици покрити със специален материал, наречен Power tools. Системата 6400 отговаря на изискванията на Европейския комитет за стандартизация на PVC системи, чрез издаден сертификат на фирмата производител – EN 12608.

Осигуряването на най-висока степен на водо-, шумо- и топлоизолация е сред основните цели на профилите за PVC дограма произведени чрез системата VIVA Plast 6400. Освен всичко изброено до тук компанията производител на PVC профилите VIVA Plast 6400 гарантира грижата за околната среда, чрез избягване използването на олово в производствения цикъл на профилите.

Допълнително предимство на дограмата, произведена чрез PVC профили VIVA Plast 6400 е използването на т.н. TPV уплътнители с цел да се постигнат максимални нива на изолационните стойности.

PVC профилите от серията 6400 се изработват от най-качествени суровини съгласно всички съвременни световни стандарти, благодарение на което притежават тези отлични качества, а богатата цветова гама на ПВЦ дограмата я прави един отличен избор на хиляди български фирми и домакинства.