Trocal

Trocal e една от най-известните фирми за дограма в света. Историята на Trocal започва в средата на 50-те години на 20 век с пускането в производство на първият сериен пластмасов прозорец в света.

Trocal Trocal върви с бързи стъпки към върха в предлагането на профили за изработката на дограма и през 1967 година е произведен първият в света многокамерен профил от твърд поливинилхлорид (PVC) от които се изработват прозорци, а самият профил е наречен Серия 100.

През 1972 година световноизвестната фирма за производство на профили за дограма патентова и първият цветен профил с PMMA повърхност.

Едно от върховите постижения в областта на дограмата, които Trocal постига са ъгловите сглобки за врати, които компанията предлага от 1987 година, а постепенно превърнали се в абсолютен стандарт на пазара на дограма.

От 2000 година Trocal се ориентира предимно в разработката на 5-камерни системи за дограма, като пуснатата тогава система носи името InnoNova 2000 и представя новата линия в производствената концепция на компанията.

През 2006 година, Trocal съчетават предимствата на пластмасата и алуминия, за да създадат още по-иновативно поколение дограма – AluFusion.

TROCAL е един от водещите производители на профили за PVC дограма в света. За разлика от другите производители на профили за ПВЦ дограма, профилите Trokal се произвеждат само и единствено в заводите на XT Troplast AG в Германия. Няма друга страна, която да притежава лиценз за производство на PVC профили Trokal. Този факт гарантира качеството и произхода на продуктите.

PVC дограма Trocal притежава всички необходими характеристики на добрата дограма, като топлоизолация, функционалност на профила, здравина, добра шумоизолация и се предлага на изключително достъпни цени.

PVC дограма Trocal InnoNova 70 A5 – петкамерна дограма

Пластмаркет предлага пет камерен профил Trocal с ширина 70мм. Този профил има изключително добри топлоизолационни свойства. Вградените стоманени пръти в профила осигуряват допълнителна устойчивост и предпазват от топлинна деформация на прозореца. Произведен е по специална технология без вредни оловни примеси, което гарантира екологичната чистота на PVC профила. Стъклопакетът е 24мм и при сглобяването е специално херметизиран за по-добра изолация. Гумените уплътнения са фабрично залепени. Предлага се в различни цветове – стандартен бял, махагон, тъмен дъб, орех, сиво, кремаво, златен дъб и бор. При предварителна заявка от страна на клиента прозорците и вратите могат да бъдат изработени и в други цветове по каталог. PVC дограмата е с елегантен дизайн, заоблени ръбове на профила и оцветени в сребристо уплътнители. Притежава добри звукоизолационни качества. Обковът се произвежда от австрийската фирма „МАКО” и е изключително функционален. PVC дограмата Trocal InnoNova_70.A5 дава възможност за монтаж на допълнителни щори, комарници и подпрозоречни PVC первази.

– Петкамерна дограма
– Коефициент на топлоизолация – 1,3 W/м²K.
– Ширина на профила 70 мм
– Обков МАКО
– Гаранция на профила 30 години

PVC дограма Trocal 88+

Trocal 88+ е шесткамерен профил с ширина 88 мм. Притежава изключително добри топлоизолационни свойства. Предлага се в бяло, златен дъб и орех, но при предварителна заявка може да се изработи и в богата гама от цветове. Произведен е по технология green line, която е гаранция за екологична чистота на профила. За стабилизатори не са използвани никакви вредни оловни примеси. Има вградени стоманени пръти, даващи допълнителна устойчивост. По-големият обем на PVC профилът осигурява и по-добра шумоизолация. Позволява използването на голям спектър от стъкла с различна дебелина както и поставянето на двукамерен стъклопакет. Изключително подходящ за жилищни сгради, разположени в близост до шумни заведения и булеварди.

– Шесткамерна дограма
– Коефициент на топлоизолация – 1,0 W/м²K.
– Широчина на профила 88 мм.
– Обков МАКО
– Гаранция на профила 30 години

ПВЦ ОТ TROCAL – АСОРТИМЕНТ

ПВЦ дограма Trocal Innonova 70

Пластмаркет предлага пет камерен профил Trocal за производство на PVC дограма с ширина 70 мм. Профилът разработен по изискванията на най-модерните съвременни стандарти и наречен от компанията Trocal InnoNova 70 притежава отлични топлоизолационни свойства. Конфигурация и цени на Trocal InnoNova 70

ПВЦ дограма Trocal 88+Trocal 88+ е 6-камерен профил с ширина 88 мм. PVC дограмата произведена от този модел профили притежава изключително добри топлоизолационни свойства. Голямото разнообразие от цветове превръща серията TROCAL 88+ в предпочитан избор за хора с изтънчен вкус и желания. Конфигурация и цени на Trocal 88+