Пласт Маркет ООД е фирма за PVC и алуминиева дограма, която благодарение на своя опит е изградила отлични позиции на пазара на PVC дограма в София.

За времето от създаването на фирмата до днес Пласт Маркет ООД е доказала своето име и се е превърнала в един от лидерите за доставка и монтаж на дограма на българския пазар, независимо дали става въпрос за домашни или бизнес потребители.

Широката гама PVC профили, обкови, щори и други компоненти, с които фирмата работи, за да достави на своите клиенти изключително висококачествени решения са изградили в клиентите доверие и сигурност към фирмата.

Пласт Маркет ООД предлага пълни решения за изработката и монтажа на вашата дограма, като използва само най-висококачествени материали и машини, подходящи за целите на изработката на качествена PVC дограма.

Компанията работи с редица световни и няколко български производители на PVC профили за производството на дограма и така се старае да задоволи желанията и на най-претенциозните клиенти, търсещи неповторим начин да направят своя дом стилно и уютно място за живеене.

Сред нашите партньори са Aluplast, REHAU, SALAMANDER, TROCAL, KBE, MACO, G-U и други.

За нас е от изключително значение индивидуалният подход към всеки клиент, консултацията, която му оказваме, за да му помогнем да направи най-добрият възможен избор, отговарящ на неговите изисквания, желания и нужди.

Постигането на бързи и качествени резултати в кратки срокове е също изключително важен елемент от нашата фирмена политика, чрез която се надяваме да направим вас нашите клиенти доволни хора с нова качествена PVC дограма на разумна цена.

Учим се само от най-големите световни компании, за да предложим на вас – нашите клиенти световно качество алуминиева и ПВЦ дограма на най-достъпните цени.