SALAMANDER 3D

SALAMANDER 3D – 5-камерна PVC дограма

В лицето на 3D сериите на SALAMANDER ще откриете още една система за дограма от най-висок клас. 5-камерната система 3D ви предоставя абсолютно цялостно решение в областта на PVC дограмата от най-висок клас.

Качеството постигнато от немската компания при производството на този PVC профил е наистина страхотно. Системата учудва с редица нововъведения и иновации, който да ви накарат да изпитате истинско задоволство при покупката на дограма изработена от този вид профили на SALAMANDER.
PVC дограмата от 3D сериите може да бъде и допълнително обезпечена срещу шум чрез използването на подходящ стъклопакет, който да спре всякакъв звук влизащ отвън, с изключение на случаите, когато сами искате той да влезе. Постигането на подобен ефект се дължи на използването при направата на PVC дограмата на едно стъкло направено от материал наречен триплекс, който изолира шума по изцяло нов начин.

Гаранцията от 60 години на SALAMANDER предоставя най-високо качество на PVC продуктите на компанията, за да чувствате, че сте направили най-правилният избор на дограма. Богатата гама от цветове и характерните за марката 12 имитации на дърво превръщат SALAMANDER 3D в отличен компонент във вашият нов дом, вила или административна сграда.

PVC дограма създадена от 3D профили SALAMANDER ще ви защити изключително успешно и от атмосферните промени навън, независимо къде живеете.

Дограмата има инсталирано в касата устройство, наречено Air controller, което отговаря за микро вентилацията на помещението, което предотвратява появата на така неприятният конденз по стъклата.
Конструктивната ширина на PVC профилът достига 76 мм, като той е подсигурен с двойни фалцови уплътнения, а също така и с допълнителни междинни уплътнения. Коефициентът на топлоизолация, който можете да постигнете чрез използването на PVC профили 3D за изработката на вашата дограма достига до 1,2 W/m2K, а нивото на шума се намаля с цели 47 децибела в сравнение с това извън помещението оборудвано с подобен вид дограма.

Използването на стъклопакети може да варира до цели 60 мм, което прави тази PVC дограма – символ на статус за едно домакинство, а не просто идеален начин за изолация.

• Ширина на профила – 76 мм
• Отлична звукоизолация
• Коефициент на топлоизолация – до 1,2 W/m2K
• 60 години гаранция на профилите използвани за направата на вашата дограма
• Огромно цветово разнообразие, включително 12 вида дърво
• Автоматично проветряване чрез системата Air controller внедрена в касата на дограмата