SALAMANDER 2D

SALAMANDER 2D – 3 и 4-камерна PVC дограма

Профилите от системата 2D на SALAMANDER предлагат удобни възможности за интегрирането на качествена PVC дограма във вашият дом. Серията за профили на известната немска компания предлага решения с 3 и 4 камери на профила, според вашите специфични нужди и предпочитания.

Конструктивната ширина на профила на системата SALAMANDER 2D е 60 мм, като дограмата изработена от нея притежава отлични термо и звукоизолационни свойства, дължащи се на качествените материали и машини, с които се работи по време на процеса за производство на PVC профила и дограмата.

Оптиката на профила може да бъде разработена в три варианта – скосена, заоблена или стандартна.

От SALAMANDER са толкова убедени, че качеството на профилите е най-доброто в Европа, че предоставят 60 годишна гаранция за техните профили, нещо немислимо за нито една друга компания в света.

Коефициентът на топлоизолация при PVC системата за производство на дограма за врати и прозорци 2D достига до 1,4 W/m2K за 4-камерните системи от серията, и до 1,7 W/m2K за 3-камерните PVC решения.

Изолацията срещу досадния шум също е важен фактор при избора на дограма, която да покрие всички ваши критерии за функционалност и качество. При PVC профилите от серията 2D се постига от 34 до 45 децибела, намаление в шума влизащ в помещението от вън и така се постига едно чудесно ниво на комфорт, тишина и уют във вашия дом.

Богатата гама от цветове – RAL стандарт с възможност за цветови избор между цели 1600 цвята допринася за специфични дизайнерски решения, който да превърнат сивият ви дом в едно цветно райско кътче. Към цветовете са добавени и 12 автентични имитации на дърво, за да изпитате максимална наслада наблюдавайки вашата нова PVC дограма.

За сериозно име като SALAMANDER е от изключително значение постигането на екологичен баланс, ето защо всички PVC профили за дограми от серията 2D на компанията са напълно рециклируеми.
Дограмата създадена чрез 2D профили на компанията притежава и отлични качества в случай на опит за взлом във вашето жилище или вила.

• От 1,4 до 1,7 W/m2K коефициент на топлоизолация според използваните профили
• Широчина на профила – 60 мм
• До 45 децибела намаление на звука в помещението
• Отлична цветова гама – RAL + 12 имитации на дърво
• Създадена в Германия по най-високи качествени стандарти за производството на дограма