Външни ролетни щори

Алуминиеви и PVC външни ролетни щори с различни по големина ламели, вградени външни щори, външни ламелни и руло щори в разнообразна цветова гама и всякакъв вид външни ролетни щори с ръчно и дистанционно управление.

външни ролетни щори
Външните щори са важна част от обзавеждането и функцията им е да допълнят функционалната и естетическата цялост на вашият дом. Едно от техните предназначения е да ви осигурят надеждна слънцезащита, за да не се чувствате некомфортно, когато слънцето ви свети в очите, когато сте пред компютъра или телевизора.

Друга чудесна функция изпълнявана от външните щори във вашия дом е да ви предпазват допълнително от студа чрез намаляване на отдаващата топлина площ на вашите алуминиеви или ПВЦ прозорци, като така се подобрява и коефициента на топлоизолация на вашият дом. Същият фактор е определящ и при летните жеги, при които, като следствие от използването на външни щори във вашият дом ще бъде хладно и приятно.

ceni-roletni-shori-banner

Благодарение използването на външни щори, вие ще намалите шума, влизащ във вашето жилище от близката улица, а също така ще се предпазите от любопитните погледи на съседите и ще се защитите с още една допълнителна преграда срещу евентуални набези от страна на крадци. Външните ролетни щори ще ви осигурят усещане за сигурност, защита и уют във вашата вила или дом.
Видовете външни ролетни щори предлагани от PVC Дограма ЕООД са PVC щори Прима, алуминиеви щори Мини и алуминиеви щори Макси.