REHAU Thermo-Design

REHAU Thermo-Design е чудесна 4-камерна система за изработката на PVC дограма, предоставена на вашето внимание от един от водещите германски производители на дограма – REHAU, е изключително подходяща за топлите и слънчеви части на вашия дом. Многобройните възможности за цялостно оформление превръщат PVC профилите за дограма от серията REHAU Thermo-Design в предпочитано и удобно решение за всеки вкус и желания.

ПВЦ дограма REHAU Thermo Design 60При PVC дограмата, произведена благодарение на тази система на REHAU, може да се постигне изключително стилно и уютно решение, което е подходящо както за изграждането на дограма на прозорци, така и за вътрешни врати и врати на тераси. PVC дограмата може да бъде използвана с отличен успех при старо строителство, а също така и при ново с ниски изисквания към нивото на топлоизолация.

Системата Thermo-Design предлага едно икономично и адекватно решение, което да отговори на вашите нужди от дограма. Изработената чрез използването на тази система на REHAU дограма е изключително подходяща, както за малки вили и къщи, така и за големи многофункционални обекти.

Едно от най-силните предимства на този тип системи за дограма е тяхната цена, която е изключително клиентски ориентирана, като дава възможност и на потребители с по-нисък бюджет да могат да си позволят една наистина качествена дограма, за да се радват на нейното чудесно представяне в своя дом.

Можете да си поръчате REHAU Thermo-Design в скосено дизайн-крило или във формата на класическото плоскостно крило. Широката гама от цветовете на декориращото фолио превръща системата за производство на дограма Тhermo-Design на REHAU в предпочитан избор и за дооформяне на вътрешния интериор на вашите къща, апартамент, офис или вила. Допълнителен акцент към белите профили на дограмата идват и приятните светлосиви уплътнения.

Както всички дограми произведени чрез използването на системите за профили на REHAU, то и тази е изключително лесна за почистване и поддръжка благодарение на гладките си повърхности, който освен всичко друго се грижат за околната среда, тъй като могат да бъдат рециклирани.

Технически характеристики:
• Дълбочина на монтажа – 60 мм (опорно уплътнение)
• Коефициент на топлоизолация 1,6 W/m2K (при използване на стандартната армировка)
• Защита срещу взлом до 2 клас (EF 2)
• Звукоизолация до 4 клас (VDI 2719)
• Брой камери – 4
• Защита от бурен дъжд до 4 клас (DIN EN 12207)/9A (DIN EN 12208)
• Огромно разнообразие от цветове (RAL) и форми