REHAU Geneo®

Най-новата и модерна система за производство на PVC дограма в асортимента на REHAU e серията от ново поколение –REHAU Geneo. Към настоящия момент най-добрият избор на профилна система за изработката на вашата дограма е именно REHAU Geneo, заради високата си енергийна ефективност при ширина на профила 86 мм.

ПВЦ дограма REHAU GeneoМатериалът, от който е изработена серията Geneo® – RAU-FIRRO®, е разработен от няколко слоя и е специално усъвършенстван за целите на прозоречните системи REHAU.

Доскоро считан за невъзможен за постигане коефициент на защитата от вятър без наличието на стомана, както и отличните статични свойства са съчетани перфектно в тази чудесна система за производство на дограма.

Материалът RAU-FIRRO®, първоначално използван във високотехнологични индустрии като самолетостроенето и болидите, състезаващи се в кръговете от Формула 1, сега може да бъде използван и във вашия собствен дом, за да допринесе за постигане на нови, по-високи нива в стила и уюта, който сте търсили.

Повърхността на PVC дограмата, изработена от профилната система Geneo®, е покрита с високотехнологичен материал RAU-PVC, за да бъде достатъчно приятна както за очите ви, така и за ръцете ви докато я почиствате.

Дори без допълнителната стоманена армировка на PVC профилът са постигнати забележителни резултати при търсенето на звукоизолация, като степента, която е достигната е 5-то ниво.

Освен останалите превъзходни качества на тази система за PVC дограма, тя е и изключително сигурна и надеждна – 3 клас ниво на защита срещу взлом. Цялата система е напълно армирана още в цикъла на своето производство и не се налага да бъде поставяна допълнителна стоманена армировка, въпреки че при желание за по-голяма сигурност от страна на клиента, тя може да бъде подсилена с такава.

Системата е подходяща за пасивни къщи в съчетание със съответния стъклопакет препоръчан от компанията-производител REHAU. Системата за PVC дограма Geneo® е много по-лека от стандартните системи, а също така е постигнато по-лесно отваряне и затваряне на прозорците благодарение на подобрената геометрия на системата.

Възможността за постигане на най-различни геометрични форми за целите на PVC дограмата според нуждите на клиентите я прави предпочитан избор за всяко модерно домакинство, желаещо да обзаведе своя дом в стил 21 век.

Всяка модерна система трябва да спазва и екологичните изисквания на ЕС, а Geneo®, плод на над 60 години специализирана разработка в лабораториите на REHAU, е наистина такава.

Технически характеристики
• Широчина на профила – 86 мм при средно уплътнение
• Коефициент на топлоизолация 0.85 W/m2K
• Повишена удароустойчивост
• Звукоизолация – 5 клас
• Брой камери в профила на дограмата – 6
• Огромно разнообразие от цветове (RAL) и форми
• Защита срещу взлом – до 3 клас