REHAU Euro-Design 86 Plus

Системата за профили Euro-design 86 Plus е поредният отличен продукт в производството на PVC дограма пуснат на пазара от германският лидер в отрасъла REHAU. Едно от най-важните предимства на тази серията REHAU Euro-Design 86 Plus е високата и степен на топлоизолация, която я превръща в предпочитан избор за голяма част от европейските клиенти на компанията.

ПВЦ дограма REHAU Euro Design 86 plusPVC профилната система за дограма Euro-Design 86 Plus предлага троен стъклопакет, който да покрие вашите топлоизолационни очаквания, а също така да ви предпази и от досадния градски шум.

Както се подразбира от името на самата профилна система, нейната конструктивна ширина е 86 мм, а 6-камерната система използвана, за да се създаде Euro-Design 86 Plus, действа като отличен изолатор, който ви кара да се чувствате наистина добре във вашият дом, офис или вила.

Коефициентът на топлоизолация, постигнат с PVC дограмата, изработена от тази отлична система на REHAU, е 0,84 W/m2K, което я нарежда до най-добрите решения използвани в отрасъла.

PVC дограмата, изработена от профили Euro-Design 86 Plus, е подходяща за ниско енергийни сгради или за саниране на сгради с цел повишаване на тяхната енергийна ефективност. Повишената степен на устойчивост срещу вятър и дъжд, благодарение на интелигентно разработената профилна геометрия, ще ви даде усещането за надеждност и качество на дограмата.

Дограмата, разработена съгласно сертифицираната система на REHAU, е подходяща както за прозорци и вътрешни врати, така и за врати на балкони и тераси. Системата ви предоставя отлично качество, което бъдете сигурни ще ви се изплати няколко пъти през годините.

Профилите от серията за изработка на дограма са обработени по специализиран метод на REHAU, наречен “high definition finishing”, който допринася за приятен отблясък от повърхността на дограмата.

Здравината на системата е проверена в редица тестове за натоварване, благодарение на който е получила европейски сертификат за качество. Възможността тя да бъде екологично рециклирана я прави чест избор за хората ценящи опазването на околната среда.

Технически характеристики
• Монтажна широчина – 86 мм
• Коефициент на топлоизолация 0.84 W/m2K
• Повишена удароустойчивост
• Брой камери – 6
• Огромно разнообразие от цветове (RAL) и форми