REHAU Euro-Design 70

Поредната чудесна система за PVC дограма е създадената от REHAU – 5-камерна дограма Euro-Design 70, която като всички продукти на компанията притежава отлични топлинно и звукоизолационни свойства. REHAU Euro-Design 70 е подходяща както за подмяна на старата дограма, така и при ново строителство за постигане на стилна и модерна визия.

ПВЦ дограма REHAU Euro Design 70PVC дограмата, изработена благодарение на профилите Euro-Design 70, ще ви впечатли с красива и стилна повърхност, която е изключително лесна за почистване и поддръжка.

Подходяща е за изработката на PVC дограма за прозорци, вътрешни врати, както и за врати на тераси, за да се чувствате напълно уютно и комфортно във вашият модерен и стилен дом. Системата предлага на истинските ценители на изкуството за домашен интериор, начин да завършват изграждането на своя съвършен нов дом или да направят ре-дизайн на старата си къща, вила или апартамент.

Системата е напълно съобразена с последните тенденции и стандарти в Европейският съюз и гарантира отлично ниво на качество, звукоизолация, енергоспестяване, топлоизолация и редица други фактори, които я изграждат като чудесен вариант за вашите решения за инсталирането на PVC дограма, която да подчертае вашата индивидуалност.

REHAU Euro-Design 70 е PVC дограма, произведена съгласно сертификатите и стандартите, предписани от компанията производител REHAU, и гарантира уникално добър микроклимат във вашият дом – без значение дали навън грее слънце, дали бушува виелица или буря.

Благодарение на своите пет камери и ширина на монтажа – 70 мм, PVC дограма Euro-Design 70 на REHAU ще гарантира вашите позитивни и приятни изживявания, гарантирайки изолирането на влагата, праха, вятъра, студа и жегата, а като чудесен финал ще се погрижи и да спестите много пари заради своят енергоспестяващ ефект и високата си степен на термоизолация.

Този тип система за PVC дограма се счита за изключително адекватна при използването й за обслужване нуждите при саниране и използването й при нискоенергийни обекти.

Технически характеристики
• Широчина на монтажа – 70 мм
• Коефициент на топлоизолация 1,3 W/m2K
• Повишена удароустойчивост
• Звукоизолация до 5 клас
• Брой камери – 5
• Огромно разнообразие от цветове (RAL) и форми
• Широчина на стъклопакета – от 24 мм до 32 мм