REHAU Euro-Design 60

Едно отлично решение за новата дограма във вашият дом е 60-милиметровата PVC система Euro-Design на германската компания REHAU, един от лидерите в производството на профили за дограми в цяла Европа. 3-камерната система за дограма REHAU Euro-Design 60 е с ширина 60 мм, като е произведена в Германия от специално създаден за целите на PVC дограмата материал наречен PVC1476.

ПВЦ дограма REHAU Euro Design 60 Материалът PVC1476 е изключително подходящ за използване при направата на дограми, а освен всички останали плюсове касаещи изолацията, тази PVC система за дограма ще ви предпази и от изключително вредните UV-лъчи, иначе свободно проникващи във вашият дом.

При използването на подобна PVC система можете да избирате и между крилата на прозорците, предлагани както в прав, така и в заоблен вариант. Профилите на PVC дограмата са скосени при ъгъл от 15 градуса, което я прави изключително стилна и модерна част от всяко домакинство или офис.

REHAU Euro-Design 60 е едно чудесно решение във вашият избор на дограма, като освен добрите му изолационни и визуални качества ще можете да се възползвате и от неговата цена, която е определяна като изключително приемлива в света на PVC дограмите.

Изградени чрез тази система могат да ви бъдат предложени както PVC дограма за прозорци, така и да се използва за изработката на вътрешни и терасни врати.

Тази система за PVC дограма предоставя и условия за изключително лесното и ефективното си почистване, благодарение на гладките си и приятни на допир повърхности, а освен всичко е и екологична и може да бъде рециклирана след като бъде демонтирана.

Технически характеристики:
• Дълбочина на монтажа 60 мм (опорно уплътняване)
• Коефициент на топлоизолация – 1,6 W/m2K
• Брой камери – 3
• Максимизиране на термо и звукоизолационните качества на системата при използването на стъклопакети с дебелина над 33 мм
• Звукоизолация до 4-ти клас
• Възможност да си поръчате дограмата в най-разнообразни форми според вашите нужди
• Предлаган асортимент във всички стандартизирани по RAL цветове