REHAU Brillant-Design 70

Системата REHAU Brillant-Design е чудесна възможност да подмените старата си алуминиева дограма с модерна PVC дограма с 5 или 6 камери в зависимост от вашите предпочитания. Тази система на германския концерн REHAU ще ви предостави дограмата, от която се нуждаете, за да сложите черешката на тортата на вашето ново жилище.


ПВЦ дограма REHAU Brillant DesignСерията Brillant-Design е изключително подходяща за взискателни клиенти, търсещи най-оптималните решения, които пазарът на PVC дограма може да предложи на своите потребители. За постигането на оптиката се използват два метода – чрез блендови рамки и чрез закръглени или скосени крила.

Качествената PVC дограма на REHAU, изработена чрез тази модерна система, притежава отлични топлоизолационни качества, като така спомага за запазване на топлината от домашните помещения от студа навън през дългите зимни месеци.

PVC дограмата, произведена по системата REHAU Brillant-Design, е изключително подходяща за изграждане на прозорци и врати при нови пасивни жилища или при санирането на стари такива с нужди в областта на ниският енергиен стандарт.

Всяка PVC дограма с марката REHAU е изключително лесна за поддръжка и почистване, заради своите изключително гладки и стилни повърхности и косият си фалц, които допринасят за максималния комфорт във вашият дом.

Освен всичко останало изброено до тук, PVC дограмата по системата Brillant-Design на REHAU ще се погрижи и за вашата сигурност, като предоставя на своите потребители чудесно ниво на защита срещу взлом – 3-то ниво (DIN V ENV 1627), за да спите спокойно във вашият красив дом.

С използването на тази система за дограма при ъглови решения, то веднъж завинаги ще се отървете и от досадния конденз, който преди ви е създавал редица неудобства и проблеми. Можете да изберете и цвят според интериора и желанията си, който да ви удовлетвори и да изпълни всяка цветна мечта за вашата нова дограма.

Този тип системи за PVC дограма се препоръчва за хора с претенции за жилищно строителство от най-висок клас. Те са екологични, което ги превръща в естествено продължение на вашият дом от 21 век.

Технически характеристики:
• Монтажна ширина 70 мм, като е възможно и 80 мм (блендова рамка)
• Коефициент на топлоизолация – 1,3 W/m2K (със стандартната армировка)
• Коефициент на топлоизолация – 1,2 W/m2K (с термично разделена армировка)
• Брой камери – 5 (6 при монтажна дълбочина от 80 мм)
• Звукоизолация – до 5-ти клас (при подходящ подбор на стъклопакет)
• Ниво на сигурност на дограмата – 3-то (DIN V ENV 1627)