PVC дограма

PVC дограмата е идеалният вариант за офиси, извънградски къщи или градски помещения. ПВЦ дограмата е отлично съчетание на цена и качество и притежава редица положителни характеристики – нещо, от което се нуждаете в повечето случаи. PVC дограмите могат да бъдат съчетани с различни стъклопакети, които се отличават с най-разноообразни качества: от бронировка до слънцезащита.

 • Решили сте да обновите старите си прозорци ?
 • Търсите нови, за да ги поставите в новия си дом ?
 • Трябват ви специални конструкции за офис, търговски обект или производствен цех ?
 • Нуждаете се от стъклопакети със специални свойства ?
 • Търсите системи с оптимално съчетание между цена и качество ?

Попаднали сте на точното място. Експертите на PVC Дограма ЕООД ще ви помогнат с полезна информация за дограмата, да разберете как да не допускате грешка при избора й и как да направите така, че след няколко десетки години, да можете с увереност и спокойствие да кажете, че сте направили абсолютно правилния избор.

Сфери на дейност на PVC Дограма ЕООД :

 • пластмасова, алуминиева и дървена дограма, както и врати за жилищни помещения, вили и офиси
 • остъкляване на тераси и балкони
 • търговски и офисни прегради
 • входни конструкции от алуминиеви и пластмасови профили.

Прозорците създават атмосферата във вашия дом !!!

 

ПВЦ дограма. Решили сте да си купите – каква да изберете

В един прекрасен ден осъзнавате, че просто се нуждаете от обновяване на прозорците и вратите в дома си или пък ви се налага да сложите нови в току що построена сграда. От избора ви на производител, конструкция и основен материал, зависи страшно много:

 • Интериорния дизайн и самата атмосфера на помещението
 • Температурния комфорт на дома дори и в най-голямата жега или в най-лютия студ
 • Срокът на експлоатация и надеждността на продукта
 • Впечатленията на вашите гости и вашето настроение

7 причини да изберете PVC Дограма ЕООД :

1. Ние даваме надеждна гаранция за всички дейности и за цялата си продукция;
2. Ние предоставяме максималното количество информация относно продуктите и технологиите, както и относно начина, по който конструкциите ще бъдат монтирани;
3. Ние имаме отлична репутация и дългогодишна история: на нас се доверяват както много частни клиенти, така и големи компании, които се нуждаят от мащабни дейности по изработка и поставяне на дограма;
4. Получавате само най-качествената продукция: ние поддържаме строг контрол над качеството на материалите, на работата и на готовите изделия;
5. Можете да използвате гъвкави начини на плащане: например, да закупите на кредит;
6. Ако търсите да възложите голяма поръчка и да купите дограма на едро, ние ще осигурим своевременен монтаж и отлична оперативност на всички дейности;
7. И накрая, ще платите точно толкова, колкото в действителност струва PVC дограмата, и затова тя ще ви радва в продължение на много години

Избирайки нашите PVC дограми, вие получавате:

Висока издръжливост и дълготрайност
Профилът на прозорците е изпълнен от ПВЦ материал, който съхранява свойствата си в продължение на много десетилетия, а съвременните стъклопакети са отлично защитени от най-различни натоварвания, като се започне от удари и се завърши с климатични въздействия.

Вашата PVC дограма ще ви служи прекрасно както в най-студените и дъждовни дни, така и при постоянна жега и силни ветрове. Напълно е възможно материалите, от които са изработени нашите продукти, да остареят много по-късно от материалите, от които са направени стените на дома ви.

Херметичност
Можете да сте спокойни, че във вашето жилище или офис няма да влезе прах, няма да се просмуче замърсен въздух и няма да попадне влага

Шумозащита
Можете да бъдете сигурни, че дори и най-силният градски шум ще спре да ви дразни, след като си сложите пластмасова дограма. Тя е идеално подходяща както за създаване на работна атмосфера в офисите, така и за осигуряване на комфорт в жилищните помещения.

Топлозащита
С използването на новото остъкляване, ще усетите отличните му свойства да поддържа топлината, а също и колко приятна става температурата във вашия дом. Вече никога няма да се сещате за теченията в градското ви апартамент и никога няма да плащате огромни сметки за отопление на вилата си.

Красота
PVC дограма се отличава с много висока степен на естетика. Можете да си изберете стандартни прозорци от неутралната гама или цветни, които отлично да се впишат в дизайнерската ви идея.

Както виждате нашата компания предоставя пълен спектър от услуги, отнасящи се до остъкляване, както и всичко, свързано с него.

Ако искате да направите поръчка в нашата компания, просто позвънете на 0877-088-807 и научете всички възможни подробности относно своя избор и хода на работа по време на монтажа на вашите бъдещи PVC дограми.