PVC щори Прима

PVC щори Прима са най-добрият избор за външни щори изработени от PVC, избирайки модел Прима получавате качествени щори на добра цена.

pvc щори Прима

Един отличен продукт, предлаган от нашата фирма, са изработените от PVC (поливинилхлорид) външни щори под името ПРИМА, който ще задоволят, както изискванията ви за качество и ефективност, така и тези за ниска крайна цена на продукта.

Спецификата на този вид щори е, че те се произвеждат от 39 мм ламели, изработени от широко използваният в нашето ежедневие материал, наречен PVC. Самата щора се помещава в удобна алуминиева кутия, специално създадена за целта с размери: 137 мм х 150 мм х 165 мм.

pvc щори Прима

Свързващите елементи между отделните сегменти на щорите от този тип са изработени от алуминий за постигане на максимална здравина.

Богатата гама от цветове (RAL стандарт), който предлагаме при поръчката на този тип външни щори, е още една причина те да са високо ценени от българските потребители.

Освен всичко изброено до тук, ние ще ви предложим и гаранция, с която да сте сигурни, че сте направили правилният избор на външни щори за вашия дом или друго помещение, което желаете да обезпечите с красиви и ефективни външни щори.

Възможният максимален размер на щора, произведена от този вид е 3м2.