Важи за PVC дограма Rehau, Salamander и Kommerling

кредити банер

1. -20% с ПРОГРАМА REECL. Програмата за кредитиране на енергийната ефективност в дома има за цел да помогне на българските домакиства да намалят разходите си за отопление. Програмата предоставя кредити за финансиране на енергоспястяващи източници за дома. Тази програма е изготвена от Европейската комисия, Международната банка за възстановяване и развитие и Агенцията за енергийна ефективност на Република България, която предоставя 40 милиона евро за финансиране на енергийната ефективност в жилищния сектор. Средствата са отпуснати на български банки за отпускане на кредити за енергоспястяващи средства. Програма REECL, която Ви спестява пари до 20% от инвестицията за енергийна ефективност.

2. 1% ОСКЪПЯВАНЕ НА МЕСЕЦ! Промоционално предложение от TBICredit. Купи дограма на изплащане с TBICredit с оскъпяване от 1% на месец. Месечен срок на изплащане 9, 12, 18 и 24 месеца.

ПРИМЕР: При кандидатстване за закупуване на PVC дограма на изплащане за 18 месеца, оскъпяването е 18% за целия срок.

3. ПВЦ ДОГРАМА REHAU, SALAMANDER и KOMMERLING НА ИЗПЛАЩАНЕ С 0% ОСКЪПЯВАНЕ от JetCredit! Купи дограма на изплащане с 0% лихва на 6 /шест/ равни месечни вноски. Първоначална вноска + още 5 равни месечни вноски: 0% лихва, 0% такси, 0% ГЛП, 0% ГПР. Не важи при онлайн кандидатстване.

ПРИМЕР: цена на дограма 1320 лв., 220 лв. първоначална вноска + 5 равни вноски x 220 лв., ГПР 0%, ГЛП 0%, такси 0 лв.

Вие избирате коя от офертите да използвате при покупка на дограма!
Важи за всички магазини на Пласт Маркет ООД в гр. София. Офертите не могат да се комбинират.
Заповядайте в нашите магазини!