KMG

„KMG” профилите са производство на фирма „Алтест”, която започва изработката на „KMG” PVC профили още през 2005 година, врати и прозорци. През годините фирмата успява да се наложи както в България, така и на международния пазар на PVC дограма. Профилите „KMG” са познати в България и целия Европейски съюз.

KMG Профилите KMG се отличават с качество, стил стабилност и изчистен дизайн. Фирмата притежава множество сертификати от международни сертифициращи институти, доказващи отличните характеристики на профили KMG: ISO 9001:2008, ift Rosenheim, сертификат от Siegenia Aubi, оторизиращ използването на техен обков.

Вече наложилите се ПВЦ профилни системи за врати и прозорци, продължават да се разработват и развиват, за да се покриват постоянно растящите качествени стандарти. Системите „Prelude” и “Presitige” са едни от добре познатите на българските и чуждестранните предприемачи и с тяхна помощ, както и със знанията на висококвалифициран екип, системите продължават да се усъвършенстват и допълват с нови профили.

Натрупало опит с изграждането на едно производство, през 2010 година ръководството на фирма „Алтест” предприе още една крачка в развитието си и започна производството на алуминиеви системи за врати и прозорци, познати на пазара под името “ALTEST”. Предизвикателството е голямо и изисква привличането на много нови специалисти, разработването и внедряването на нови технологии, но въпреки това екипът на фирмата не се спира пред трудностите. Подготвителният период е труден, изпълнен с важни решения, но резултатите вече са на лице. Към днешна дата фирмата може да се похвали с второ производство, което функционира съобразно всички Европейски норми и изисквания.

Успоредно със стартирането на производството на алуминиеви профили, фирмата изгради и инсталация за тяхното боядисване в различни цветове по RAL, а също така  и закупи съоръжения за боядисване на алуминиеви профили в цвят дърво. По този начин фирма „Алтест” се опитва да предложи на своите клиенти пълно и цялостно обслужване, с добри и приемливи срокове на изработка и доставка, както и на конкурентни цени.

За повече информация:
087 708 8807
гр.София
ж.к. Младост 2. бл.262
Магазин Г3
089 448 0404
София 1000
ул. Опълченска 80

PVC дограма София
Пласт Маркет ООД
ЕИК: BG201394799
e-mail: plastmarket@abv.bg

ПВЦ дограма София карта