5-камерна PVC дограма KBE

5-камерните системи на немската компания KBE, прославила се с отличните качества на своите профили за производство на PVC дограма – КВЕ е с подобренa топло и звукоизолация.

KBE 5 камерна

Този вид PVC дограма е изработен от един от най-популярните и разнообразни профили и е пример за отлична и елегантна геометрия на прозоречна система. Високите показатели за ефективност и функционалност превръщат този тип PVC дограма в предпочитан избор за българските потребители на дограма, които неспирно търсят все по-добри решения за своя дом.

Произведената от 5-камерни профили на KBE PVC дограма е с висока степен на устойчивост при различни климатични условия, които e възможни да настъпят през време на експлоатацията й.

ПВЦ дограмата от този тип е устойчива на замръзване, топлина и внезапни температурни промени, характерни напоследък за нашите географски ширини.

Ширината на профила нужен за изработката на PVC дограма по тази система е цели 70 мм, като съчетава елегантна визия и модерен дизайн. Богатата гама цветово многообразие допринася допълнително и за най-изтънчените клиенти и ценители.

5-камерните системи за ПВЦ дограма на KBE притежават още едно отлично качество, а именно висока степен на защита срещу взлом в нашия дом, посредством дългата 13 сантиметра ос на заключване на дограмата.

Разработената от KBE методология за производство на ПВЦ профилите, наречена GreenLine допринася за опазването на околната среда, чрез липсата на олово в производствения процес и напълно рециклируемите профили за PVC дограма.

Технически характеристики на 5-камерна PVC дограма KBE :

• Брой камери – 5
• Ширина на профила – 70мм
• Ос на заключване – 13см
• Технология на изработка съобразена с екологичните изисквания на ЕС – Greenline
• Шумоизолация – до 5 клас
• Меки линии вложени в профила за изработката на PVC дограмата за стилна визия
• Гаранция на профила – 30 години