3-камерна PVC дограма KBE

3-камерната PVC дограма на KBE e с широчина на профила 58мм, като това е една от най-популярните на пазара на ПВЦ дограма гъвкава система в последните 5 години.

KBE 3 камерна

Прозорците с изградена PVC дограма от този тип на реномиранта немска фирма KBE се характеризират с високата си степен на устойчивост при различни, както положителни, така и отрицателни климатични влияния.

Системите с три камери на компанията KBE са изключително подходящи за използване, както при жилищни, така и при търговски обекти изискващи използването на качествена PVC дограма, като част от тяхната защита срещу неблагоприятните климатични промени.

Този вид ПВЦ дограма е стилна и изискана и ще помогне да подобрите излъчването на вашият дом и да внесете усещането за стил и уют, което винаги сте търсили.

Още един плюс на този тип системи е изключително достъпната им цена, което ги прави предпочитан избор за българските почитатели на качествената немска PVC дограма предлагана на разумна цена.
Допустимият стъклопакет, който може да бъде съчетан с този тип PVC дограма е с оптимална ширина – 24мм. Множеството форми, които се предлагат от този тип PVC профил допринасят за дизайнерския подход при монтажа и изработката на PVC дограмата.

От KBE винаги са държали на високите екологични стандарти, които спомагат за опазването на околната среда и нашата повишена отговорност към планетата.

Този тип PVC профили притежават отлични звукоизолационни и топлоизолационни качества, който са основен фактор за постигането на домашен уют и бягството от досадния градски шум.

Технически характеристики на 3-камерна PVC дограма KBE:

• Брой камери – 3
• Ширина на профила – 58мм
• Стъклопакет на PVC дограмата – до 24 мм
• Технология на изработка съобразена с екологичните изисквания на ЕС – Greenline
• Шумоизолация – до 5 клас
• Меки линии вложени в профила за изработката на PVC дограмата за стилна визия
• Гаранция на профила – 30 години