KBE

PVC дограма с марка KBE – символ за немско качество

КВЕ е един от първите производители на PVC прозорци, получили престижното международно сертифициране за стандарт на качество по DIN ISO 9001. ISO 9001 е сертификат даващ гаранция за постоянно качество на марката. Профилите за прозорци КВЕ се произвеждат от PVC ( поливинилхлорид ). Този материал се прави от естествени суровини: сол и масло, той е химически инертен и не влияе на околната среда. КВЕ е първият производител на PVC дограма преминал към технологията Greenline. Отказвайки се от употребата на олово ( принадлежащо към групата на тежките метали ), КВЕ започва производство на ПВЦ дограма в пълно съответствие с всички екологични стандарти.

kbe KBE е световно известна марка, чиито продукти са признати за класика в производството на PVC дограма. Това са едни от най-често използваните профили за света. Дограмата КВЕ има безупречна репутация потвърдена от повече от 20 държавни институции в 8 страни. В България PVC дограмата КВЕ е стандарт за качество и надеждност.

PVC профилите КВЕ не вредят на околната среда, както по време на производствения процес, така и по време на експлоатация и рециклиране. Тези прозорци се препоръчват за помещения, изискващи строга хигиена и сигурност, например детски градини, здравни заведения, помещения за производство на храни и други.

PVC дограма KBE е изключително издръжлива на неблагоприятни метеорологични условия и запазва дълго блясъка и белотата на дограмата.Важно е да се добави, че дограмата може да се изработи и в много богата гама от цветове, освен в стандартното бяло.
– Отлична топло- и звукоизолация
– Естетически външен вид на дограмата
– Подходяща за различни строителни обекти
– Механизъм на отваряне и затваряне предназначен за над 200 000 цикъла

Три камерна PVC дограма КВЕ

PVC дограма КВЕ, трикамерна с широчина на профила 58мм. Това е една от най-популярните и гъвкави системи за ПВЦ профили. Тези прозорци са подходящи за различни климатични условия и различни жилищни и търговски обекти. Отличителни черти на три камерния профил КВЕ са оптимално съчетание на качество и цена на прозорците, както и екологично чистия пластмасов състав.

– Три камерен профил с ширина 58мм
– Стъклопакет 24мм
– Устойчивост на топлина 0,65 м ² ° C / W;
– Добра звукоизолация
– Технология на изработка – Greenline
– Гаранция на профила 30 години

Пет камерна PVC дограма КВЕ

Пет камерната система КВЕ е с подобрени топло-и звукоизолационни свойства. Това е и един от най-популярните и разнообразни PVC профили и е пример за добра геометрия. Универсалността на профила, позволява използването му при различни климатични условия и на различни строителни обекти. Пет камерният профил КВЕ е напълно адаптиран към климатични условия на България. Тези прозорци са устойчиви на замръзване, топлина и внезапни температурни промени.

Отличителни черти на пет камерния профил KBE са:

– Пет камерен профил с ширина 70 мм
– Коефициент на топлоизолация 1,3 W/m2K
– Устойчивост на топлина – 0,79 м ² ° C / W
– Добра звукоизолация
– Екологично чист пластмасов състава, направен по технологията Greenline.
– По-голяма защита на прозорци от чупене
– Гаранция на профила 30 години