Безплатен оглед и консултация

Телефон за връзка: 0893 353 445

Фирма “PVC Дограма” ЕООД предоставя на своите клиенти пълно съдействие, включващо безплатен оглед, адекватна и експертна консултация на клиентите на фирмата, вземане на размери всеки ден от седмицата, включително събота и неделя, в удобно за вас време.

6

 

“PVC Дограма” ЕООД се ангажира абсолютно безплатно да ви изготви оферта, която отговаря на вашите нужди, като вие не заплащате нищо и по никакъв начин не сте обвързани с нас.

Специализираните екипи на фирма “PVC Дограма” ЕООД са оборудвани с мобилни касови апарати и винаги са стриктни при издаването на касови бележки или фактури, както е редно да се прави според закона.

Експертите по дограма, отговарящи за консултирането на клиентите разполагат с ценови листи, компютри, каталози и мостри на всеки продукт, предлаган от нашата фирма.

Не е нужно да посещавате наш офис, за да подпишете договор. Цялата процедура по сключването на договора може да стане и на място – директно във вашия дом.

Ние извършваме пълен комплекс от услуги, имащи за цел да завършат идеално цикъла по смяната на вашата дограма. Няма да ви се налага да почиствате след нас, защото нашите екипи ще се погрижат да покрият вашите мебелите с предпазни найлони, които да ги предпазят от неприятен прах. Когато поставим вашата нова дограма, вие ще можете просто да продължите да се наслаждавате на своя ден, сякаш нищо специално не се е случило. Ще почистим всичко със специалната почистваща техника и ще изхвърлим вместо Вас старата Ви дограма.