Мога ли да си закупя дограма на изплащане?
Фирма Пласт Маркет ООД Ви предоставя възможност да си закупите избраната от Вас алуминиева или ПВЦ дограма на изплащане чрез Jet Credit, TBI Credit или Uni Credit Consumer Financing. Може да кандидатствате на място, без поръчители, само срещу предоставяне на лична карта или он-лайн, като попълните формуляра за кандидатстване. Предлагаме разнообразни промоционални схеми на изплащане. Повече информация можете да намерите в раздел дограма на изплащане.

Какви начини на плащане предлагате?

пос терминал

За да улесни максимално своите клиенти Пласт Маркет ООД предлага на своите клиенти разнообразни начини на плащане в брой или по банков път. Във всеки наш магазин има инсталирани ПОС терминали, чрез които може да се плаща с кредитни и дебитни карти Visa, Master Card, Борика и други. Друг доста удобен за клиентите вариант е плащането по банков път. Клиентите могат да внесат сумата по договора в избрана от тях банка или чрез системите за електронно банкиране.

Каква дограма да изберем?
Ще ви запознаем подробно с плюсовете и недостатъците на алуминиевата и PVC дограма. За да прецените сами каква е най-подходящата за Вас дограма вижте в страницата сравнение на алуминиева и ПВЦ дограма.

Защо алуминиевата дограма е по-скъпа от PVC дограмата?
Алуминият е доста по-скъп материал от пластмасата. Освен това има по лоши топлоизолационни характеристики. За да се подобрят топлоизолационните свойства на алуминиевата дограма, профилите се правят по специални технологии, които допълнително оскъпяват крайния продукт.

Каква е разликата между 3 камерната и 5 камерната PVC дограма?
Колкото повече камери има един PVC профил, толкова по-добри топлоизолационни характеристики има той. Всяка камера представлява въздушна междина, която ограничава отдаването на топлина от по-топлите към по-студените места. С увеличаване на камерите се подобряват и звукоизолационните характеристики на профила.

Коя фирма за дограма да избера?
Много от клиентите предварително избират марката дограма, която искат да си купят. Проблемът е, че повечето фирми предлагат само по една марка дограма. За да отговорим на желанията на всеки клиент, ние предлагаме най-голямото разнообразие от марки. Профилите, с които работим са Aluplast, Rehau, Trocal, Etem, KBE, Vivaplast и Salamander. Имаме голяма зала с мостри, в която всеки клиент може да види как би изглеждала избраната от него дограма на практика.

Какъв стъклопакет да избера?
Ако сте се спрели на качествена дограма с добри топлоизолационни характеристики, несъмнено трябва да я съчетаете с правилния стъклопакет. Препоръчваме Ви да изберете стъклопакет с К стъкло, защото той е почти два пъти по-добър изолатор от обикновения 24мм. стъклопакет. Повече информация можете да намерите в раздел стъклопакети.

Как да предотвратим конденза?
Най-лесния и ефикасен метод за борба с конденза е честото проветряване на помещенията. Конденза е нормално явление и не трябва да Ви плаши. Той се образува по повърхността на стъклопакета и дограмата. Ако обаче забележите, че в стъклопакета се образува конденз, това означава, че той се е разхерметизирал и трябва незабавно да се обърнете към фирмата, монтирала дограмата за съдействие. Причините за образуване на конденз и начините за отстраняването му, можете да намерите в раздел за борба с конденз по дограмата.