ETEM Е 45

Алуминиевата дограма ETEM E 45 е с прекъснат термичен мост и вложени полиамидни ленти с дебелина 24 мм, които осигуряват изключително ниво на топлоизолация. Алуминиевата дограма ETEM E 45, произведена чрез този вид профили, притежава максимална структурна стабилност постигната чрез използването на минимално количество алуминий.

Алуминиева дограма Етем Е 45Едно отлично допълнение към вашия дом, този тип алуминиева дограма ще ви даде възможността да се почувствате изключително ниво на уют и комфорт в дома, вилата, хотела или бизнес сградата ви.

Функционалните ви изисквания към алуминиевата дограма, създадена благодарение на тази отлична серия профили на компанията ETEM, ще бъдат напълно задоволени, заради възможността тя да бъде използвана в случаи на отваряеми, а също така и при статични прозорци.

Красотата и стилът на тази дограма за заложени още при изработката на алуминиевите профили, като се произвеждат както прави, така и заоблени форми, за да бъде постигната максимална естетика и елегантност при изработката на алуминиевата дограма. Профилите от серията Е 45 на ETEM са с интегриран в себе си т. н. евроканал, който позволява монтажа на най-различни видове обкови, за да се постигне максималната сигурност на дограмата и нейните потребители.

Дограмата от този вид се гордее с отлични топлоизолационни качества при коефициент на топлоизолация Uf= 1,9 W/m2K. ЕТЕМ Е 45 ще се погрижи да намали вашите разходи за отопление и ще се изплати в най-кратки срокове, а ще я ползвате дълги щастливи години.

Отличните й звукоизолационни качества я правят предпочитан избор на алуминиева дограма за потребителите, чиито дом се намира в близост до големи булеварди, където градският шум се е превърнал в сериозен нарушител на спокойствието на живущите. Алуминиевата дограма от този тип може да бъде обезпечена чрез допълнителни по-широки стъклопакети, които да повишат още повече нейните звукоизолационни и топлоизолационни свойства.

Екологичното използване на профилите, произведени от серията Е 45 е важно за компанията производител ETEM и тя се е постарала всички продукти от тази серия алуминиева дограма да могат да бъдат рециклирани.

Технически характеристики:
• Прекъснат термомост на алуминиевите профили
• Коефициент на термоизолация Uf = 1,9 W/m2K
• Монтажна широчина на дограмата – 60 мм (за правите профили), 67,5 мм (за заоблените профили)
• Различни начини за отваряне според нуждите на клиента
• Отлични шумоизолационни качества – до 42 децибела
• Сертификат за качество от института за прозоречни системи Розенхайм, Германия
• Гаранция на профила на алуминиевата дограма – 50 години