ETEM Е 40

Алуминиевата дограма ETEM E 40 е с прекъснат термичен мост. Алуминиевата дограма от серията Е 40 на гръцката компания ЕТЕМ е с дебелина на профила 60 мм. Този тип алуминиева дограма е подходящ, както за фиксирани, така и за отваряеми външни прозорци и врати.

Алуминиева дограма Етем Е 40Алуминиева дограма ЕТЕМ, произведена чрез профилите Е 40, е снабдена с три гумени уплътнения и специално разработена дренажна система, осигуряващи отлично ниво хидроизолация и термоизолация, благодарение на което ще се почувствате уютно и комфортно във вашият дом, вила или административна офис сграда.

Богатото дизайнерско разнообразие, което може да се постигне чрез профилите от серията при изработката на алуминиева дограма, е още едно нещо, което успешно представя отличните качества на дограмата с тази марка. Това се превръща във все по-важен елемент при избора на дограма от българските потребители, стараещи се да изградят модерен и стилен дом в крак с изискванията на 21 век.

Алуминиевата дограма, произведена от профили ETEM E 40, се предлага в редица различни цветове, за да отговори и на най-претенциозните си клиенти, търсещи усещането за лукс и естетика в своя дом.

Този тип алуминиеви профили позволяват както обикновено, така и двуплоскостно отваряне на прозорците, което превръща дограмата в изключително функционална и удобна за всякакви нужди.

При изграждане на алуминиева дограма за врати се предоставя опцията те да се отварят навън или навътре, според специфичните изисквания и желания на клиента. Алумиевата дограма, създадена чрез този тип профили, е съвместима и с различни видове обкови, които предоставят отлични качества подобряващи нейната сигурност. Многоточковото заключване е още един начин, по който да защитите чрез алуминиевата си дограма вашият дом и лични вещи от набезите на крадци.

От компанията са се погрижили и за опазването на планетата – алуминиевата дограма, създадена посредством тези системи може да бъде рециклирана.

Технически характеристики:
• Прекъснат термомост
• Коефициент на термоизолация Uf = 2,9 W/m2K
• Монтажна широчина на дограмата – 60 мм
• Широчина на приложимите стъклопакети – до 24 мм
• Отлични шумоизолационни качества – до 41 децибела
• Сертификат за качество от института за прозоречни системи Розенхайм, Германия
• Гаранция на профила на алуминиевата дограма – 50 години