ETEM Е 1600

Алуминиева дограма Etem Е1600 е без прекъснат термичен мост. Алуминиева система Etem E1600 е олекотена и икономична система с отваряне тип плъзгане. Профилът, от който е изработена системата, е с непрекъснат термомост и няма същите изолационни свойства, каквито притежават профилите с прекъснат термомост.

Алуминиева дограма Етем Е 1600Системата за алуминиева дограма Е 1600 е съвместима и с други продукти от каталога на ETEM и по-специално с алуминиевата дограма, произведена чрез системата Е 1000 на компанията. Освен чудесната функционалност на този тип системи за алуминиева дограма, те предлагат и възможността към тях да бъде добавено и крило за защита от насекоми или т. н. комарници с дебелината на крилото – до 28 мм.

Алуминиевата дограма от този тип предоставя широки възможности за интегриране на допълнителни аксесоари към дограмата, сред които: допълнителни щори, слънцезащитни пана, ламели, както и споменатите вече мрежи против насекоми.

Този вид алуминиева дограма е изключително подходяща и буквално незаменима при остъкляването на тераси и балкони, както и при преграждането на вътрешни помещения във вашата къща или вила.

Многообразието на цветове допринася за фина нотка дизайнерски подход при обзавеждането на вашият дом или вила.

Богат избор от конфигурации на плъзгане – еднокрило плъзгане, двукрило плъзгане, трикрило плъзгане и четирикрило плъзгане. Единична, двойна и тройна релса, както и комбинация между единична и двойна релса. Може да се изработи както с единично стъкло, така и със стъклопакет 20 мм. 50 години пълна гаранция на профила.

Алуминиева дограма ETEM E 1600 е изключително подходяща за прозорци с тип отваряне стандартно плъзгане. При тези прозорци се ползват стъкла с дебелина 4-8мм или стъклопакети с дебелина 18 мм, както и ПДЧ плоскости, термопанели и хънтри.

Технически характеристики:
• Алуминиева система без прекъснат термичен мост
• Отлични шумоизолационни качества – до 34 децибела
• Широка цветова гама
• Достъпна цена на алуминиевата дограма
• Обикновено и двуплоскостно отваряне
• Възможност за поставяне на единично стъкло или стъклопакет
• Гаранция на профила – 50 години