ETEM Е 1000

Алуминиева дограма ETEM E1000 е без прекъснат термичен мост. Алуминиевата дограма, създадена чрез профилите ETEM E 1000, е изработена от студен профил с дебелина 45 мм. Този вид алуминиева дограма е подходяща за използване предимно за вътрешни врати и преградни вътрешни стени, където нейните отлични качества се проявяват най-добре.

Алуминиева дограма Етем Е 1000Дограмата от серията профили Е 1000 е широко използвана и за изработката на вътрешни витрини на магазини, заради прекрасната си визия и елегантно излъчване. Максималните размери на дограмата при подобни обстоятелства е 1,5 м х 2,5 м.

Многообразието от форми, подпомагащи дизайнерското изпълнение при изработката и монтажа на този вид алуминиева дограма, е отличен начин да изберете специфично изработена според вашите нужди дограма, която да отговаря на вашите естетически и модернистични възгледи. Съществува възможност вашата дограма да бъде изработена от прав или заоблен профил с цел постигане на идеалната желана форма от клиента.

Изключителната структурна стабилност на алуминиевата дограма изработена от този вид профили допринася за цялостното качество в изработката на прозоречни системи или врати. Алуминиевата дограма разработена от профилите Е 1000 е с висока функционалност, благодарение на интегрираната възможност за различни механизми на отваряне, включително двуплоскостно за прозорци и врати до 130 кг.

При алуминиева дограма изработена по системата Е 1000 на ETEM може да бъде използвано единично стъкло или цялостен стъклопакет. Размерите на стъклопакета могат да варират, като максимално допустимата му ширина е 22 мм.

ETEM залагат и на съвместимостта между техните системи и ето защо дограмата произведена от Е 1000 серията на компанията е напълно съвместима и с продуктите от сериите Е 1600 и Е 19.

Освен всичко останало изброено до тук, алуминиевата дограма, изработена от този серията за алуминиеви профили Е 1000, е достъпна за българските си потребители на една отлична цена, като се запазват всички изисквания на клиентите за един отличен продукт.

Технически характеристики:
• Алуминиева система без прекъснат термичен мост
• Отлични шумоизолационни качества – до 38 децибела
• Широка цветова гама
• Достъпна цена на алуминиевата дограма
• Обикновено и двуплоскостно отваряне
• Възможност за поставяне на единично стъкло или стъклопакет
• Гаранция на профила – 50 години