Aluplast

Aluplast GmbH е германска компания за производство на PVC профили за изработката на решения в областта на дограмата. Aluplast продължава да се разраства, като днес заема почетното трето място по големина в сектора за производството на PVC дограма в Европа.

Aluplast Aluplast има 10 бази за производството на PVC профили, които достигат всяка година стойности на произведените PVC профили за дограма от порядъка на 150-160 хиляди тона.

Иновативната немска фирма предоставя PVC продукти за производството на прозоречни системи и дограма на над 1600 фабрики в цяла Европа, който произвеждат над 10 милиона прозореца годишно.

Качеството на произвежданата дограма се гарантира от работата на 1400 служители, както и от фирмената политика да се инвестират сериозни средства в разработката на нови, модерни и иновативни PVC профили.

Алупласт винаги се е старала да съчетава модерния дизайн, функционалността и лесната поддръжка при производството на своите профили за създаването на една качествена PVC дограма, която има чудесни топло и звукоизолационни свойства.

Основаната през 1982 година компания, която по пътя си към върха поглъща няколко по-малки компании и постепенно се разраства от малък цех до огромен холдинг днес оперира на почти всички европейски пазари, като предлага отлични профилни системи на оптимална за своите клиенти цена.

Алупласт разчита на два основни фактора в своят стремеж към разрастване. Това са постоянното развиване на потенциала и обновяването на технологичната база на компанията, както и доволните партньори и клиенти, който се изказват винаги ласкаво и с усмивка за нейните продукти.

Въпреки агресивната си експанзия към нови пазари в Европа, компанията не иска да прави компромис с качеството на своята PVC дограма, защото добре осъзнава, че именно качествената дограма е издигнала марката до настоящите позиции на пазарно присъствие.

Серията профили за PVC дограма Ideal на Aluplast я изтласква до върховете в индустрията, като първият модел е представен през 1994 година. Aluplast е добре позната на българския пазар, като винаги е представлявала символ за качество и комфорт, а също така и за гарантирана дължина на живота на произведените чрез нейни продукти PVC системи за дограма.