AluPlast Ideal 4000

Aluplast Ideal 4000 са едни от малкото профили за производството на PVC дограма, които деиствително се произвеждат в Германия. Това прави Aluplast Ideal 4000 един чудесен избор за всяко българско домакинство, което търси гаранции за качество и произход на своята нова PVC дограма.

Aluplast 5 камерна

Системата Aluplast Ideal 4000 предоставя 5-камерно решение с два 2-гнездови начина на изолация , които имат грижата да ви накарат да се чувствате уютно във вашият дом, офис, хотел, вила или административна сграда. Освен 5-камерното решение съществуват и възможности за 3, 4 и 6 камерни решения, според вашите специфични нужди.

С ширина на PVC профила от 70 мм прозорците разработени чрез тези профили за дограма гарантират отлични топлоизолационни качества за модерния дом в стил 21 век.

Компромисите са непознати за германската компания, като тук са имплементирани някои от най-добрите способи за постигането на оптимални нива на изолация, както термална, така и звукова.

От Aluplast са се погрижили за отличната оптика, модерният дизайн и разбира се дължината на живот на тяхната дограма, за да защитят своето име на един от най-добрите производители на профили за ПВЦ дограма в Европа.

PVC профилите Ideal 4000® дават безусловни гаранции за индивидуалността на вашият дом чрез многообразието от форми, но също така осигуряват вашата сигурност чрез високия си клас на защита срещу взлом.

Продуктите от серията за PVC дограма Ideal 4000® са подходящи както за бизнес и административни сгради, така и за личната ви резиденция или вила.

Коефициентът на изолация е оптимизиран до ниво 1,3 W/m2K, като дебелината на остъкляването достига 44 мм, а дренажът може да бъде покрит и скрит.

Естествено е екологичният подход да бъде заложен при всеки уважаващ себе си производител на PVC профили, като серията Ideal 4000® не прави изключение от правилото. В нея е заложен и способ за лесно разглобяване с цел екологичното рециклиране на PVC дограмата.

Оптималното съотношение на изолационни свойства и стабилност на PVC системата AluPlast Ideal 4000 я правят желана част от всеки модерен дом.

• Брой камери на дограмата – 3 до 6
• Ширина на профила – 70 мм
• Бели и черни цветове за уплътненията на прозоречните системи
• Звукоизолация до 47 децибела
• Възможност за двоен или троен стъклопакет с дебелина до 32 мм
• Коефициент на топлоизолация – до 0.9 W/m2K