AluPlast Ideal 2000

Ideal 2000® е система за производство на PVC дограма с отлично качество на германската компания Aluplast. Серията AluPlast Ideal 2000 съчетава оптимално отношение между качеството, търсено от клиентите на компанията и цена, като представя икономичната линия на Алупласт.

Aluplast 3 камерна

PVC профилите от системата AluPlast Ideal 2000 предлагат решения с възможност за избор между 2, 3 и 4 камери, с интегрирани две нива на запечатване, а ширината на профила достига 60 мм.

ПВЦ дограмата за прозоречни системи, произведена от тази серия профили се отличава с перфектно ниво на сигурност и защита от градски шум и климатични промени.

Профилите от серията са лесни за почистване заради гладките си повърхности, а коефициента на топлоизолация достига до 1,5 W/m2K. Възможностите на този тип PVC профили предоставят опцията за използването на 35-милиметров стъклопакет.

Дограмата произведена от тези PVC профили е идеална при изграждането на прозоречните системи и вътрешните врати на вашето жилище, вила или бизнес сграда.

Системата Ideal 2000® е послужила като стабилна и качествена база за разработките на останалите PVC системи на компанията като Ideal 4000®. Всъщност именно Ideal 2000® допринася за разпространението и доброто име на марката Aluplast, като един от водещите производители на профили за дограма в Европа.

Интересното при PVC системата Ideal 2000® е, че тя е съвместима с останалите профилни системи на Aluplast, заради тяхната обща концепция в основата, на която лежат надеждност, изолация, дълъг живот и качество на дограмата.

Системата поддържа и силен статичен контрол и възможност за обновяването на отделни елементи от нея с цел по-добрата вентилация на въздуха чрез Regel-Air.Модерният дизайн я прави предпочитан и търсен избор за българските потребители на качествена немска дограма.

PVC системите на Aluplast са екологично отговорни и са податливи на рециклиране.

Още едно чудесно качество на Ideal 2000® е възможността за подмяна на повредените уплътнения без да се налага да сменяте цялата дограма.

Профилната система Ideal 2000® е сертифицирана с международен сертификат и стандарт за всички качествени PVC дограми – ISO 9001.

• Пълно отвеждане на конденза
• Решения с 2,3 и 4 камерна дограма
• Гаранцията на производителите от Aluplast е цели 50 години живот на профила
• Сертификат за международно качество ISO 9001
• Изключително приятни разцветки на профилите, за да се усетите стила и комфорта от качествената дограма във вашият дом.