Услуги

remont-okon

Ремонт на дограма

“PVC Дограма” ЕООД предлага всякакъв вид ремонтни услуги свързани с Вашата алуминиева или ПВЦ дограма. Ако прозорецът Ви се е счупил, ако имате проблем с обкова, ако дограмата пропуска студен въздух и при всякакви други проблеми свързани с дограмата не се колебайте да се свържете с нас. Повече информация можете да намерите в секцията Ремонт на дограма.

 

gallery_28

Монтаж на дограма

Монтажът е от изключителна важност за дълготрайността и ефективността на дограмата. Ако закупите дограма от нашата фирма, монтажът и е безплатен. Предлагаме и безплатен демонтаж, както и монтаж на дограма, която не е закупена от нас. Повече информация за услугите, които предлагаме можете да намерите в секция Монтаж на дограма.

 

6

Оглед, консултация и взимане на размери

“PVC Дограма” ЕООД предлага безплатен оглед, консултация и взимане на размери, както и много други услуги, с които да улеснят максимално подмяната на Вашата дограма. Търговските ни представители, могат да изготвят оферта на място без да се налага да идвате в някой от нашите офиси. Повече информация можете да откриете в раздела Безплатен оглед и консултация.

 

2

Довършителни работи

“PVC Дограма” ЕООД предлага измазване на проворци, фина и груба шпакловка, зидария с тухли Итонг и всякакъв вид довършителни работи свързани с монтажа на алуминиева и ПВЦ дограма на изключително изгодни цени. Повече информация за довършителните работи които предлагаме, можете да намерите в раздела Довършителни работи.