Комарник – ролетна мрежа

Ролетни мрежи против насекоми за врати (комарници)

Един друг вариант за избор на мрежа, която да ви предпазва от комари и насекоми са ролетните мрежи от тип врата. Поради техният характерен начин на отваряне те са изключително подходящи за използване на места, където има врати. Освен приложението на подобен тип комарници при врати водещи към балконни пространства, те са подходящи и за използване на места, където са вградени плъзгащи се прозорци.

Този тип мрежи за защита от комари са удобни за боравене и лесно се затварят и отварят, като имат и удобен начин за захващане, за да се улесни работата на хората с тях.

Комарници, използващи този тип на отваряне и затваряне са едно нестандартно и стилно средство за защита, което отлично би паснало на вашата нова алуминиева или PVC дограма.

Ролетни мрежи против насекоми за прозорци (комарници)

Този тип мрежи срещу комари и насекоми са подходящи за използване при прозорци, както става ясно и от тяхното име.

Изключително добре интегрираните уплътнения спрямо касата на прозореца дават отлична изолираност и защита от комари, мухи и всякакви други летящи гадини.

Характерното за ролетните щори против насекоми, независимо дали става въпрос за такива за прозорци или врати е, че те са изключително компактни и удобни и могат да се навиват, когато не ги използвате. Зимата можете да ги навиете и да не ги пипате чак до идването на по-топлите месеци, когато ще се нуждаете от защита срещу комари и насекоми.

Този тип комарници са така изградени, че да позволяват монтажа директно върху външни ролетни щори и почти всякакъв вид прозоречни системи.

* При покупка само на комарник без дограма, се
доплаща 20 лв. за монтаж и включен транспорт на комарника.